Difacto

duurzame inzetbaarheid in de praktijk

Coaching op Duurzame Inzetbaarheid

Voorbereid op de Toekomst

Wil jij voorsorteren op de toekomst, de veranderingen die invloed hebben op jouw werk? Zoek je hierbij hulp van een professionele coach met een focus op Duurzame Inzetbaarheid? 

Blijf bewust en investeer in jezelf

Ben jij je bewust geworden van de veranderingen om je heen die van invloed zijn op je werk? Of wil je juist inzicht in de invloed die je zelf kunt hebben op jouw loopbaan, jouw persoonlijke ontwikkeling, en wat dit je nu en in de toekomst kan opleveren?

Wat is jouw situatie?

Welke mogelijkheden liggen er al verscholen in de dagelijkse praktijk van jouw werk? Voel je je daar gezien, gehoord, aangemoedigd, begrepen? Of wil je eerst samen met iemand buiten jouw werkkring uitzoeken wat je wilt, wat je nodig hebt, wat je al in huis hebt, en wat je graag zou willen ontwikkelen of aanpakken?

Wat is jouw vraag?

In het traject ‘Coaching op Duurzame Inzetbaarheid’ is het startpunt een belangrijk en bepalend onderdeel. Het is mijn intentie om eerst samen de coachvraag grondig te onderzoeken, zodat we overeenstemming bereiken over ons doel vóórdat we gaan bespreken hoe we het traject inhoudelijk gaan vormgeven.

Welke externe invloeden spelen een rol?

We staan stil bij de externe ontwikkelingen die gaande en/of te verwachten zijn. Het is verrijkend om inzicht te krijgen in de huidige veranderende wereld en arbeidsmarkt, mede als gevolg van de technologische ontwikkelingen en robotisering.

Hiermee krijgen we inzicht in wat dit in jouw specifieke situatie kan betekenen. Dit helpt ons bij het bepalen van jouw persoonlijke doelen waarmee we streven naar jouw persoonlijke ontwikkeling en duurzame inzetbaarheid.

Difacto

Monique van Heck

Daalakkersweg 2.188

5641 JA Eindhoven

monique.van.heck@difacto.nl

06 – 515 33 660

CONTACT

Heb je nog niet gevonden wat je zoekt?

Of wil je om een andere reden graag contact per mail, whatsapp, telefoon of live?

Laat het me weten via het formulier hiernaast.

Je kan uiteraard ook altijd zelf contact opnemen.

Mocht ik niet direct bereikbaar zijn, werkt een app het beste. Ik bel je z.s.m. terug of laat je weten wanneer ik kan terugbellen.

 

 

MEER WETEN?

11 + 14 =